Ημερίδα με θέμα: «Νέος Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Διαδικασίες Συμμόρφωσης στους Ο.Τ.Α. στα πλαίσια του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679»

 

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την εταιρεία Forum Training & Consulting, διοργανώνει ημερίδα, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στην Τρίπολη, στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, με θέμα: «Νέος Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Διαδικασίες Συμμόρφωσης στους Ο.Τ.Α. στα πλαίσια του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679»
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν όλα τα στελέχη των Δήμων, που θέλουν να ενημερωθούν για το Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό και για τις διαδικασίες προετοιμασίας ενόψει της συμμόρφωσης η οποία είναι υποχρεωτική.
Άρα η συμμόρφωση με το Νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στους Δή-μους είναι επιτακτική ανάγκη και η προετοιμασία είναι απαραίτητο να ξεκινήσει άμεσα, έτσι ώστε τόσο οι Δήμοι όσο και τα Νομικά τους Πρόσωπα, να είναι έτοιμα με την υποχρεωτική ημερομηνία εφαρμογής του.