ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Γνωστοποιούμε ότι στα γραφεία της Π.Ε.Δ Πελοποννήσου (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄18, 2 όροφος) στην Τρίπολη,  την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10.00, θα διεξαχθεί δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού μέλους – εκπροσώπων των Ο.Τ.Α., που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Διαγωνισμού της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μονεμβάσιας για το έργο «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΟΛΑΩΝ».

Σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 8 του Ν. 4412/2016 στις Επιτροπές αυτές συμμετέχει και εκπρόσωπος των Ο.Τ.Α., ο οποίος υποδεικνύεται με τον αναπληρωτή του από την Π.Ε.Δ. της οικείας έδρας της αναθέτουσας αρχής, μέσω των εγγεγραμμένων στο αντίστοιχο μητρώο, στο οποίο περιλαμβάνονται – σύμφωνα με την υπ’. αριθ.  17/2017 (ΑΔΑ:ΩΖΤ2ΟΚΑΓ-ΔΟ6)  απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, όλοι οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, (υπομητρώο Περιφερειακής Ενότητας ΛΑΚΩΝΙΑΣ).

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των γραφείων της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου και θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της

 

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της με  αρ. πρωτ. 662-17.11.2017 ανακοίνωσης

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο