ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Η ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ εκφράζει  την αμέριστη συμπαράστασή της  σε όλους τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μας είναι με όλους αυτούς και όλες αυτές που επλήγησαν, που έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους.

Στέκεται αλληλέγγυα στους Δήμους της Πελοποννήσου, Ανατολικής Μάνης, Οιχαλίας, Μεγαλόπολης και Γορτυνίας, σ’ αυτήν την κοινωνική, οικονομική και οικολογική καταστροφή.

Αναγνωρίζει ότι υπάρχει ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους Δήμους, κατανοεί όμως ότι σε αυτήν την δύσκολη στιγμή αυτό που προέχει είναι να καλυφθούν οι ανάγκες  των συνανθρώπων μας, να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας με υλικά που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις πρώτες δύσκολες βδομάδες και ιδιαίτερα να καλυφθεί η ανάγκη σε ζωοτροφές για τα αιγοπρόβατα, στους Δήμους, όπου η οικονομία τους στο μεγαλύτερο μέρος τους στηρίζεται στην κτηνοτροφία.

Αναλαμβάνει  να συμβάλλει στοχευμένα, στην κάλυψη των αναγκών σε ζωοτροφές για τα ζώα στους Δήμους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές .

Η ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στέκεται στο πλευρό των Δήμων, του κάθε πολίτη, της κάθε επιχείρησης, ελπίζοντας ότι κάθε προσφορά πιάνει τόπο στην δύσκολη αυτή  στιγμή για τους Δήμους και τους πολίτες που είδαν περιουσίες, επιχειρήσεις και υποδομές να παραδίδονται στις φλόγες.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο