ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ»

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ
 ΔΗΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
 Δ/ΝΣΗ: ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε’ 18 
                 & ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
                ΤΡΙΠΟΛΗ – Τ.Κ. 221 00
Ε-mail : tedk-a@otenet.gr
Ιστότοπος: www.pedpeloponnisou.gr
Πληροφορίες: Μαρία Καραδημήτρη

Την Παρασκευή ημερίδα της ΠΕΔ για την αξιολόγηση

των δομών των Δήμων

«Η αξιολόγηση των δομών των Δήμων» αποτελεί το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο “Elite”. Στόχος της ημερίδας είναι η πληρέστερη ενημέρωση των αιρετών και των υπηρεσιακών στελεχών σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης των δομών των Δήμων.

Στην ημερίδα θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Δήμαρχος Λαρισαίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της  ΚΕΔΕ Κωνσταντίνος Τζανακούλης και ο Τάσος Σαπουνάκης, οικονομολόγος – σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης.

Μετά το χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος θα εισηγηθεί το θέμα «Αξιολόγηση δομών Αυτοδιοίκησης». Στη συνέχεια, θα μιλήσει σχετικά με την  «αξιολόγηση των δομών και υπηρεσιών των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων» ο Τάσος Σαπουνάκης. Ο Κωνσταντίνος Τζανακούλης θα αναπτύξει το θέμα «Παρουσιάσεις αξιολογήσεων σε Δήμους: η περίπτωση του Δήμου Λάρισας». Ακολούθως, όσοι μετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα τοποθετήσεων και η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με τη συναγωγή συμπερασμάτων.

Τις εργασίες της ημερίδας έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν από κάθε Δήμο της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι αρμόδιοι για διοικητικά θέματα, οι Γενικοί Γραμματείς, οι Πρόεδροι και οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου των Δήμων, οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι των Διοικητικών Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Προγραμματισμού, καθώς και τα μέλη των ομάδων εργασίας που έχουν συγκροτηθεί σε κάθε Δήμο με αντικείμενο την αξιολόγηση των δομών των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ & ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Εισήγηση κ. Τάσου Σαπουνάκη

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΩΝ

 

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο