ΕΓΚΑΙΝΙΑ 16ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

 

 

 

 

 

Η ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ 16η ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Προβολή των Δήμων μέσω της ΠΕΔ Πελοποννήσου ………..

 Με περίπτερό της συμμετέχει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου στο 16ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού Επιδαύρου, στο οποίο θα φιλοξενούνται  και προβάλλονται οι είκοσι έξι Δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 Το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου, στις 20.00, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου συμμετείχε στην τελετή εγκαινίων της 16ης Έκθεσης Αγροτουρισμού, στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου.

   Σε χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε τη σημασία της παραγωγής αγροτικών προϊόντων ποιότητας, που είναι επώνυμα και έχουν ζήτηση διεθνώς, για την υπέρβαση της κρίσης. Γιορτές όπως αυτή, αλλά και η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» του Δήμου Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από τις 24 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου, συμβάλλουν στην προβολή αυτών των προϊόντων.
Σημειώνεται ότι η ΠΕΔ, ως εκπρόσωπος των Δήμων της Πελοποννήσου, μετέχει με δικό της περίπτερο στη 16η Έκθεση Αγροτουρισμού, στο οποίο εκθέτουν οι Δήμοι της περιοχής μας.

  Η Έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Επιδαύρου και θα διαρκέσει 5 εβδομάδες, κατά τις ημέρες Παρασκευή έως Κυριακή και τις ημερομηνίες 5 – 7 Ιουλίου, 12 – 14 Ιουλίου, 19 – 21 Ιουλίου, 26 – 28 Ιουλίου και 2 – 4 Αυγούστου.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο