ΔΗΛΩΣΗ Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΔΕ & ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ι.ΚΟΥΡΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

Λίγο μετά την Αθωωτική Απόφαση του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου έκανε την ακόλουθη ΔΗΛΩΣΗ:

  Έχω τονίσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη και την αυστηρή προσήλωση  μου στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας.

Εκ πεποιθήσεως υποστήριζα πάντοτε ότι ανεξάρτητα από τα μέσα και τις μεθόδους που ορισμένοι – λίγοι ευτυχώς – επιστρατεύουν προκειμένου να επιτύχουν τις επιδιώξεις τους το φως τελικά νικά το σκοτάδι, η αλήθεια το ψέμα και η αδήριτη πραγματικότητα, τη συκοφαντία, την κακοήθεια, τη χυδαιότητα και τη λάσπη.

 Αυτό επιβεβαίωσε πανηγυρικά σήμερα η ομόφωνη Δικαστική Απόφαση του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης σχετικά με την άδεια των σινεμά στην περιοχή«ΤΑΛΩΣ».

Μια απόφαση με την οποία κατέρρευσαν παταγωδώς οι μεθοδεύσεις και οι δολοπλοκίες. Το γνωστό – άγνωστο κύκλωμα του ψεύδους και της συκοφαντίας, πήρε την απάντηση του.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ την κοινωνία του Ηρακλείου, τον απλό κόσμο, και θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντά του απέναντι σε οποιαδήποτε συμφέροντα, όσο ισχυρά και αν είναι.

Αν αυτό από κάποιους θεωρείται “αμάρτημα”, καθώς και το γεγονός ότι δεν ανήκω στους “πορφυρογέννητους”, ας το πάρουν απόφαση και ας το χωνέψουν, ότι μοναδικός εντολοδόχος μου είναι ο λαός του Ηρακλείου.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο